dijous, 28 d’abril de 2022

CONSELL ESCOLAR

Avui a la tarda hem participat en el consell escolar, on ens reunim amb l’equip directiu, els representats de mestres, els representants de pares i mares i la representant del personal d’administració i serveis.


Des de l’AMPA hem preguntat per la nova escola i el Sr. Plana, regidor d’Ensenyament, ens ha comunicat que el projecte d’obra ja ha estat concedit a l’empresa Sorigué i que en uns 8 – 9 dies començaran la construcció. Estem molt contents amb aquesta notícia i esperem poder estrenar la nova escola de cara el curs 23/24.


Per altra banda, hem reivindicat la necessitat de més personal al menjador. Hem agraït públicament la feinada que fan la Joana i la Rosa, ja que donen el 200% d’elles mateixes però manquen mans durant el temps de migdia. El Sr. Plana ens ha comentat que el procés burocràtic de contractació s’ha allargat massa en el temps, però que dijous vinent començarà una persona nova al servei de menjador. No obstant, CREIEM QUE ENCARA SÓN INSUFICIENTS, JA QUE COM A MÍNIM HAURIEN DE SER 4 PER DONAR UN SERVEI DE QUALITAT. El Sr. Plana s’ha compromès de cara el curs vinent, a que hi hagi 4 monitors de menjador.


Per últim, hem recuperat el tema de la figura de conserge que vam tractar a l’anterior consell escolar. L’Ajuntament està treballant per comptar amb ella de cara a l’escola nova, però des de l’equip directiu i l’AMPA continuem veient la necessitat d’aquesta figura, ARA. La directora ha proposat la idea que algú de la brigada pugui cobrir-ne de manera provisional la figura de conserge, si més no, unes hores a la setmana. Ho valoraran al Consistori.


I de moment això és tot!


Continuem treballant pels nostres fills i filles!